Rakvere teatrikinos näeb mitmel päeval head huumorit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrikinos saab kaasa elada mängufilmile “Ja nii see läheb”, kus peaosas särab 70aastast elukogenud härrat kehastav Michael Douglas.
Teatrikinos saab kaasa elada mängufilmile “Ja nii see läheb”, kus peaosas särab 70aastast elukogenud härrat kehastav Michael Douglas. Foto: Internet

Rakvere teatrikinos jõuab vaatajateni mängufilm “Ja nii see läheb”. Viimasel ajal särab Michael Douglas üha sagedamini komöödiarollides, mängides sarmikaid eakaid mehi. Sel korral mängib Douglas 70aastast härrat, kelle arvates on ta elus juba kõik ära näinud ning miski ei suuda kõigutada ta stabiilset (kalki ja enesekeskset) ellusuhtumist. Paraku võib isiklik elu ka vanas eas inimesele üllatusi pakkuda.

“Ja nii see läheb” on heast huumorist tulvil film, kus ehedad tegelaskujud võluvad oma südamlikkuse ja veidrusega. Film jutustab paadunud egoistist Orenist (Michael Douglas), kes elab vaid enda jaoks. Kuid ühel hetkel muutub kõik.

Eikusagilt ilmub välja Oreni poeg, kes jätab ta hoolde oma tütre, kelle olemasolust polnud vanahärral aimugi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles