Klaveriõpetajale saab kinkida muusikapala

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere muusikakool.
Rakvere muusikakool. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere muusikakool kutsub kõiki, kes on 50 aasta jooksul saanud oma esimesed klaveri­triibilised õpetaja Ruth Patuse asjatundliku käe all, tähistama tema sünnipäeva laupäeval, 6. septembril kell 15 meenutuste ja muusikapaladega.

Muusikakooli suurepärane klaveriõpetaja Ruth Patune saab 70aastaseks ja samas täitub tal ka 50 aastat Rakvere muusikakoolis. Sellega seoses ootab õpetaja Ruth Patune kõiki oma õpilasi laupäeval Rakvere muusikakooli saalis, et pakkuda klaasike morssi ja tükike kringlit ning meenutada möödunud aegu.

Kõige suuremat rõõmu saab juubilarile valmistada, kui tema endised õpilased ikka jätkuvalt mõne klaveripala oskaksid ette kanda ja kauni muusikaga pidupäeva sisustaksid.

Pidupäeva paremaks korraldamiseks palub muusikakool kõikidel ennast eelnevalt kirja panna, saates Rakvere muusikakooli Facebooki sõnumi või e-kirja aadressile rakmuusika@hot.ee.

Valmisolekust muusikalise etteastega esineda palutakse samuti eelnevalt teada anda. Kuid ka ilma pillimänguta on õpetajal suur rõõm oma endisi õpilasi tervitada. Kõik õpetaja Ruth Patuse õpilased on väga oodatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles