Haljalas alustab rekordsuur 10. klass

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa korvpallipoisid tegudel: viimati toodi karikas koju pealinnast tänavakorvpalli võistlustelt. Uusi meistersportlasi kasvab üha peale: vasakul noor korvikütt Lauri Mets.
Virumaa korvpallipoisid tegudel: viimati toodi karikas koju pealinnast tänavakorvpalli võistlustelt. Uusi meistersportlasi kasvab üha peale: vasakul noor korvikütt Lauri Mets. Foto: Sprite Tänavakorvpall

Kui enamasti ollakse maakoolides kimpus õpilaste vähenemisega, siis Haljala gümnaasiumis stardib uuel õppeaastal kooli 10. klassis rekordilised 20 õpilast.

Haljala gümnaasiumi direktori Inge Laivi sõnul on erakordne just see, et kui tavapäraselt on gümnaasiumiklassides tüdrukuid poistest enam, siis sel aastal alustab Haljalas sisuliselt noormeestest koosnev 10. klass.

“Tegelikult on ju fakt see, et kui poisid lõpetavad gümnaasiumi, siis on nende silmaring tunduvalt laiem ning riigieksamitel saavad nad neidudest tihtilugu paremaid tulemusi. Meeste mõistus läheb hiljem lahti,” põhjendas Laiv, miks ta koolijuhina nii julgelt noormehi 10. klassi vastu võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles