Koduseintest tüdinud naine asutas mängutoa

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille Lestmannil võttis kolm aastat aega, et mõte mängutoast tegelikkuseks saaks. Tulemusega on ta aga rahul, sest lõpptulemuseks on kooskäimiskoht lastele ja nende vanematele.
Pille Lestmannil võttis kolm aastat aega, et mõte mängutoast tegelikkuseks saaks. Tulemusega on ta aga rahul, sest lõpptulemuseks on kooskäimiskoht lastele ja nende vanematele. Foto: Meelis Meilbaum

Tapal on küll mänguväljak, aga vihmase ilmaga sinna asja pole. Raamatukogu on ka tore koht, kus lastega käia, aga sinnagi ei lähe sageli, ja seal peab vaikselt olema.

Täpselt nii kirjeldas laste piiratud vaba aja veetmise võimalusi Tapa linnas Tartust pärit Pille Lestmann, kes kolm aastat tagasi töö kaotanuna otsustas koos neljaaastase tütre ja sõjaväelasest abikaasaga ajutiselt Tapale elama tulla.

“Et ma siin kedagi ei tundnud, olimegi kodus nelja seina vahel,” meenutas Lestmann aega, mil tal hakkas isiklikust vajadusest lähtuvalt tekkima mängutoa asutamise mõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles