Varjupaiga värava taha jäeti kaks koera

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres keris ketikoer end ümber veetünni nii õnnetult, et päästjad kutsuti teda vabastama. Foto on illustratiivne.
Rakveres keris ketikoer end ümber veetünni nii õnnetult, et päästjad kutsuti teda vabastama. Foto on illustratiivne. Foto: Virumaa varjupaik

Ühel hommikul läks Virumaa varjupaiga juhataja Kalle Rattasepp tööle, aga erinevalt argipäevast ootas teda varjupaiga värava taga üllatus väikese kutsika näol. Paari päeva pärast kordus samasugune stsenaarium – siis oli vana koer ketiga puu külge seotud.

Musta värvi isane kutsikas jooksis, jalutusrihm järel lohisemas, varjupaiga juures 16. augustil, vanem koer leiti sealt 19. augustil. “Me võtsime nad sisse ja veterinaararst vaatas ka üle,” sõnas Rattasepp.

Ta oli pettunud, et inimesed looma toomisest ette ei teatanud, mistõttu pidid koerad öö läbi väljas olema, ilma söögi ja joogita. “See on julm,” ütles juhataja. Põhjuseid, miks inimesed nii käituvad, võib igasuguseid olla. Kui varjupaiga avamisajad ei sobi, saab telefoni teel alati kokkuleppeid saavutada. Aga võib-olla tuntakse ka häbi või ei taheta hoopis raha maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles