Politsei varakambri asjadel on omad lood

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere konstaablijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs julgustas inimesi varastatud või kaotatud asjast politseile teatama.
Rakvere konstaablijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs julgustas inimesi varastatud või kaotatud asjast politseile teatama. Foto: Marianne Loorents

Rakvere politseijaoskonna varakambris ehk ametliku nimega leidude hoiuruumis torkavad sisenejale eeskätt silma jalgrattad. Pikemal vaatlusel märkab kaupluse turvaelemente, roostes aiakäru, õhupüstolit ja teisi esemeid, millel kõigil on oma lugu.

Rakvere konstaablijaoskonna piirkonnavanem Kristi Fuchs rääkis, et asjad satuvad sinna kambrisse tänu ausatele kodanikele, kes leitud esemed politseisse toovad. Samuti on asju leidnud politseinikud ise.

Kõige värskem leid oli üleeelmisel nädalal Eisma ranniku lähedal meres hulpinud BELLA paat. Seda varakambrisse tooma ei hakatud, vaid anti hoiule Kunda piirivalvekordonisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles