Maavalitsus ootab hea ettevõtja ja tubli töötaja rinnamärgi kandidaate

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rinnamärgid.
Rinnamärgid. Foto: Lääne-Viru maavalitsus

Lääne-Viru maavalitsus kutsub üles esitama kandidaate hea ettevõtja ja tubli töötaja rinnamärkidele. Hea ettevõtja konkursi eesmärgiks on esile tõsta ja tunnustada pikaajalisi ettevõtjaid. Kolmes järgus kavandatud rinnamärk “Hea ettevõtja 10/15/20 aastat” antakse ettevõtjale, kes on juhtinud konkreetset ettevõtet edukalt vähemalt vastavalt 10, 15 või 20 aastat.

Head ja edukat ettevõtjat ning ettevõtet iseloomustavad korrektne maksekäitumine, hea ettevõtluskultuur, panus piirkonna tööhõivesse, kohalikku arengusse ja ühiskondlikku ellu. Lisaks tunnustab Lääne-Viru arenduskeskus ­uusi loodud ettevõtteid. Tubli töötaja rinnamärgi kandidaadiks saab esitada inimese, kes on töötanud ettevõttes või asutuses vähemalt 10 aastat, kelle panus organisatsiooni arengusse on olnud märkimisväärne ja kes on olnud ühiskondlikult aktiivne. Kirjalik taotlus koos põhjendusega esitada Lääne-Viru maavalitsusele 17. septembriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles