Moikide kaunis koduaias troonivad pojengid

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ljubov ja Tiit Moigi õuele astudes võiks arvata, et on maale jõutud. Tegelikult asub nende kodu Rakvere linna külje all.
Ljubov ja Tiit Moigi õuele astudes võiks arvata, et on maale jõutud. Tegelikult asub nende kodu Rakvere linna külje all. Foto: Meelis Meilbaum, Silja Moik, Avo Seidelberg

Veel kümme aastat tagasi ilmestasid seda aeda kolmemeetrine ja kohati veel kõrgem hekk ning võsastunud kreegid. Pühapäeval tunnustas tundmatuseni muutunud aeda president.

Tegemist on Rakvere vallas Taaravainu külas asuva Ljubov ja Tiit Moigi koduaiaga, mis konkursil “Kaunis Eesti kodu 2014” pälvis president Toomas Hendrik Ilvese tunnustuse.

Päevinäinud madala puitmaja asemele on praeguseks ehitatud ilus kahekorruseline eramu. Selle ümber laiub liigirikas iluaed, mille perenaine on algusest lõpuni ise kujundanud. Ljubov Moigi lapsepõlvekodu ümbritsevas aias on kõik ümber tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles