Rakvere volikogu andis uuele kinole rohelise tule

, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Vaiksoo projekti järgi ehitatav kinohoone-proovisaal kerkib endise  Rakvere mõisa vankrikuuri müüridele.
Raul Vaiksoo projekti järgi ehitatav kinohoone-proovisaal kerkib endise Rakvere mõisa vankrikuuri müüridele. Foto: Eskiis.

Rakvere linnavolikogu otsustas üksmeelselt anda Rakvere linna esindajatele Rakvere Teatrimaja SA nõukogus volitused hääletada uue kinohoone-proovisaali ehituse riigihanke väljakuulutamise poolt.

Kinohoonet puudutav punkt lisati volikogu päevakorda hiljem, kui ülejäänud materjalid olid juba volikogu liikmetele laiali saadetud. Rakvere linnavolikogu esimehe Marko Tormi ja Rakvere linnapea Mihkel Juhkami selgitusel otsustati punkt kohe lisada, aga mitte jääda ­ootama kuu aja pärast toimuvat järgmist istungit seetõttu, et linna jaoks olulise objekti arengut mitte pidurdada.

“Kui uue kinomaja ehitus nüüd käima ei lähe, siis on üks kunstiliik Rakvere jaoks kadunud,” nentis volikogu liikmest sihtasutuse Rakvere Teater juhataja Velvo Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles