Andres Jaadla sai Euroopa elamuorganisatsiooni juhatusse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla
Andres Jaadla Foto: Arvet Mägi

Eesti Korteriühistute Liidu (EKL) juht Andres Jaadla valiti Euroopa suurima elamuorganisatsiooni CECODHAS Housing Europe’i juhatusse, kus ta on ainuke juhatuse liige Euroopa uutest liikmesriikidest, vahendas uudisteagentuur BNS.

Endise 21-liikmelise juhtkomitee asemel valiti üheksaliikmeline juhatus, mille liikmed läbisid tiheda konkurentsisõela. Euroopa Elamuvaldkonna Organisatsioonide Ühenduse CECODHAS Housing Europe’i üldkoosolekul kinnitati organisatsiooni uus põhikiri ja valiti uutel alustel organisatsiooni juhatus.

Jaadla sõnul on see suur tunnustus kogu Eesti korteriühistuliikumisele ja Eesti korteriühistutele. "Läbi juhatuse liikme positsiooni saame otse kõige kiiremat informatsiooni Euroopas toimuvatest muutustest ning meil on võimalik ka protsesse olulisel määral mõjutada," rääkis Jaadla.

CECODHAS Housing Europe on Euroopa elamuorganisatsioone ühendav ning esindav katusorganisatsioon. 42 liikmesorganisatsiooni vahendusel 19-st Euroopa Liidu liikmesriigist esindab CECODHAS enam kui 25 miljonit leibkonda üle Euroopa Liidu. Organisatsiooni liikmed töötavad ühiselt selle nimel, et võimaldada kogu Euroopas kõigile juurdepääs korralikule ja taskukohasele eluasemele sotsiaalselt, majanduslikult ja keskkonnaalaselt jätkusuutlikus kogukonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles