Kurjad koerad ründasid loomaarsti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viitnal Kadaka baari parklas ründasid kaks rotveilerit, keda pelgavad isegi hambuni relvastatud mehed, kaitsetut loomaarsti. Rotveilerid ründasid loomaarsti paari nädala eest, mil naine läks koertele marutaudivastast vaktsiinisüsti tegema.

Kaks rotveilerit olid suletud aias, kus asub ka baari autoparkla. Vaevalt jõudis perenaine värva lahti teha, kui üks koertest pressis end välja ja jooksis loomaarsti suunas. “Ma ei uskunud, et ta mind ründab,” ütles veterinaar, kes ei soovinud oma nime avalikustada. Ta arvas, et koer lihtsalt nuusutab teda. Paraku ekslikult. “Koer hüppas kõri suunas,” sõnas ta. Naine pareeris rünnaku, pannes kaitseks ette parema käe, millesse neljajalgne kohe raevukalt klammerdus.

Külavanem jooksis baari abi järele, kuid sealne meesteseltskond oli hirmul ning appi ei tõtanud. Kannatanu tänab ühte kiiret ja julget noormeest, kes teelt pika latiga appi ruttas. Naise päästsid oskused loomadega, eriti teenistuskoertega, tegelemisel ja külavanema auto, kuhu tal õnnestus varjuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles