Rakvere ööklubis puhkes verine kaklus

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Lõbustusasutuses Club Rakvere esines laupäeval Genka. Mitte kõik ei suutnud aga rahumeelselt melu nautida, kahe pealtvaataja vahel puhkes tüli.

Tüli käigus lõi üks mees teisele pähe puruks pudeli ning seejärel torkas purunenud pudeli ohvrile ka kaelapiirkonda, kinnitasid Postimehele kaks pealtnägijat. Nende sõnul kaotas viga saanud mees nii kõvasti verd, et tekkis hirm, kas ta üldse elama jääb. Mehe viis haiglasse kiirabi.

Lõbustusasutuse omanik Maire Nurmoja ei soovinud juhtunut kommenteerida. Politseil pole selle kohta aga üldse informatsiooni.

«Rakvere politseil puuduvad igasugused andmed selle kohta nagu oleks Club Rakveres kaklus olnud. Pole sellekohast väljakutset tehtud ega ka mingit menetlust alustatud,» teatas ida prefektuuri pressiesindaja Mari Riina Rist. Ka prokuratuuril ei ole juhtunu kohta teavet.

Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Aile Kaasik kinnitas, et vigastustega mees toodi Rakvere haiglasse. Tänaseks on ta aga lubatud juba kodusele ravile.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles