Nädala kaja: Sära silmis ja pilgud tulevikus

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merly Raudla
Merly Raudla Foto: Marianne Loorents

Käesolev nädal on aeg, mida paljud pikisilmi ootasid. Võsukesed ehk elu õied otsiti vanavanemate aianurkadest üles, pesti puhtaks ja viidi ostukeskusesse uusi dresse-tosse-sandaale passitama. Esmaspäevast algas taas põnev kooliaeg. Meie maakonnas alustas kooliteed 664 vahvat koolijuntsut. Astriõied kramplikult pihku surutud, tehti tutvust esimese klassijuhatajaga. Jõudu ja kannatlikkust teadmistevundamendi esimeste, tähtsaimate kivide paika sättimisel!

Karge sügis pressib aina jõulisemalt peale ning sportimine hakkab vaikselt vabast õhust spordisaalidesse üle kolima. Võrkpallurid on rannavollepallid ära pakkinud, varsti tuleb rulluisud hooldusesse saata. Peagi on taas võimalus käia spordihallis palluritele kaasa elamas. Rakverre rajati ka uus maadlussaal, kuhu kõik tugevad mehepojad, kanged naised ja lapsed on mattidele jõudu katsuma oodatud.

Usinad korilased käisid kindlasti metsas sambla sisse piilumas, kas seeni juba näha on. Ühed räägivad, et neid on palju, mine vaid ja niida. Teised kurdavad jälle kehva saagi üle. Võta siis kinni. Kellel vähegi huvi on, võib siiski pangede kolinal metsa poole põrutada. Küllap sousti jagu kübarakandjaid ikka leida õnnestub. Üks mõnus virgutav matk värskes õhus kulub igal juhul ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles