Terve Rakvere läheb jällegi liikvele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumissari “Terve Rakvere liigub” tõi spordisõbrad tänavatele.
Liikumissari “Terve Rakvere liigub” tõi spordisõbrad tänavatele. Foto: Andres Haabu / Postimees

Maakondlik liikumissari “Terve Rakvere liigub”, millest võttis viimasel hooajal osa koguni 547 inimest, algab taas. Eeloleva esmaspäeva õhtul saab Rakvere linnaruumis näha sadu ja sadu inimesi ühiselt liikumas.

Nii nagu möödunud hooajalgi, on läbi aasta, septembrist maini, kokku 30 etappi. Iga kümnenda käimiskorra eest on regulaarse liikumise tunnustuseks ette nähtud tasuta Aqva Spa vee- ja saunakeskuse külastus. Etapi sihtpunkt on osalejatele üllatuseks. Ainus, mis osaluskordadel ei muutu, on esmaspäevane alguspunkt Rakvere spordikeskuse juures.

Paljudele osalejatele omaseks saanud sarjas keskendutakse liikumisele ja võimalusele pere ning sõpruskonnaga ühiselt aega veeta. Olgu siis tegemist jooksmise, sörgi, kepikõnni või jalutamisega. Oluliseks peetakse seda, et inimestel oleks motivatsiooni ja tahet vähemalt korra nädalas kodust ja kontorist välja tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles