Margus Tabor lõpetab suve mahlateoga

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ise pressitud mahl on Margus Tabori hinnangul kõige maitsvam ja tervislikum.
Ise pressitud mahl on Margus Tabori hinnangul kõige maitsvam ja tervislikum. Foto: Meelis Meilbaum

Lasnamäe paneelmajade vahel õunapuud ei kasva. Ka Võsu mändide all mitte. Nii peab Linnateatri näitleja Margus Tabor lootma sõprade-sugulaste heatahtlikkusele, et saaks sügisel õunamahla teha.

Lahkeid sõpru õnneks leidub, sealhulgas selliseidki, kel pakkuda nii õunad kui mahla tegemiseks vajalikud riistad. Ole vaid mees, tule kohale, korja õunad kokku ja pressi mahl välja. Margus Tabor rääkis, et kuna näitleja töö on nagu õhu müümine, siis meeldib talle teha asju, mille puhul on tulemus käega katsuda.

“Mulle meeldib puid lõhkuda, isegi nõusid pesta,” ütles ta. Ja õunamahla tegemine käib ju samasse ritta – ämber pressi all täitub silmanähtavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles