Minister kinkis maakonna kaunite kodude omanikele mastivimpli

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi "Kaunis Eesti kodu" tunnustamisüritusele eelnes tublidele koduomanikele pühendatud kahuripauk Rakvere linnuse õuel, misjärel suunduti siseruumidesse tunnuskirju üle andma.
Konkursi "Kaunis Eesti kodu" tunnustamisüritusele eelnes tublidele koduomanikele pühendatud kahuripauk Rakvere linnuse õuel, misjärel suunduti siseruumidesse tunnuskirju üle andma. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Reedel tunnustati Rakvere linnuses maakonnas kauni kodu tiitliga pärjatud Lääne-Viru koduomanikke, keda tänas ka siseminister Hanno Pevkur, ulatades neile tänukirja ja mastivimpli.

Et silmapaistvaid ja heakorrastatud kodusid väärtustada ning arendada läbi rahvusvärvides mastivimplite kinkimise Eesti lipukultuuri, tunnustab konkursi „Eesti kaunis kodu“ raames kaunimaid kodusid sellest aastast ka siseminister.

Siseministri kingitud rahvusvärvides mastivimpel lehvib edaspidi 18 perekonna koduõuel ja ühe asutuse kinnistul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles