Siseminister Hanno Pevkur heitis maakonnale pilgu peale

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Hanno Pevkur (vasakul) märkas korravalvurite varasemate töövahendite vitriinis kummalist vidinat, mille otstarvet oli tal raske nimetada. Ministri arutelu vidina üle kuulab Rakvere politseijaoskonna juht Joel Alla.
Siseminister Hanno Pevkur (vasakul) märkas korravalvurite varasemate töövahendite vitriinis kummalist vidinat, mille otstarvet oli tal raske nimetada. Ministri arutelu vidina üle kuulab Rakvere politseijaoskonna juht Joel Alla. Foto: Toomas Herm

Eile maakonda väisanud siseministril Hanno Pevkuril on eriline side Simunaga, sest sealsetele vabatahtlikele pritsimeestele sai kunagi kingitud ministri vanavanemate kodukohast pärit pump.

Ringkäik maakonnas sai alguse Rakvere politsei ja päästjate ühismajast. Rakvere politseijaoskonna juht Joel Alla tutvustas lasketiirus korteri elementidega labürinti – instruktoritel omaalgatuslikult ehitatud –, kuhu sisenev politseinik peab lahendama mitmesuguseid olukordi, et “elusana” välja tulla.

Lasketiiru silmitsedes meenutas Pevkur, et kunagi nooruses oli ta samuti 50 meetri pealt sportpüstolist tulistanud. Sportlik minister täheldas tiirus väljas olevaid normatiive silmates, et politseinikel on need tunduvalt suuremad kui päästjatel.

Loe pikemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles