Täna tähistame vanavanemate päeva

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanapaar.
Vanapaar. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Septembrikuu teisel pühapäeval tähistame vanavanemate päeva. Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt kutsub lapselapsi seda päeva vanaemade ja vanaisade jaoks eriliseks tegema.

Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt kutsub tänase päeva puhul kõiki üles mõtlema oma vanavanemate peale ja kellel vähegi võimalust, neile külla minna.

„Vanavanematel on väga suur roll meie elus, suurem kui me kasvades seda arvatagi oskame. Oleme kindlasti palju paremad inimesed tänu vanaema ja vanaisa elutarkusele, kannatlikkusele, mõnele suurepärasele retseptile ning koos ettevõetud tegevustele. Suurimat rõõmu teeb igale vanaemale ja vanaisale see, kui lapselapsed neid meeles ja olulisteks peavad. Täna on just see õige päev, kus vanavanematele külla minna, midagi toredat koos teha või kui vahemaa tänases rutakas maailmas on pikk, teha üks pikk ja sisukas telefonikõne ning öelda suur aitäh!"

Vanavanemate päeva tähistatakse üritustega mitmel pool Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles