Päästjad turgutasid Kunda rannas kukerpallitanud rebast

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
rebane. Pilt on illustratiivne.
rebane. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Täna pärastlõunal turgutasid päästjad Kunda rannas end oimetuks kukerpallitanud rebast.

Ida-Eesti päästekeskus sai täna kell 14.17 tähelepanelikult kodanikult teate, et üks rebane kukerpallitab Kunda rannas. Helistaja oli mures looma imeliku käitumise pärast.

Sündmuskohale kihutanud Kunda päästekomando meeskonnavanem Mait Penjam rääkis, et pritsimehed leidsid rebase ranna piiril kõrkjates. Loom oli silmnähtavalt väsinud. “Eks ta oli kaua päikese käes olnud,” ütles Penjam.

Penjami kinnitusel oli rebane küll väsinud olekuga, kuid samas oli ta silmavaade ergas. Ka ei meeldinud reinuvaderile, et päästjad ta kotti toppisid. “Püüdis meid hammustada,” jätkas Penjam.

Päästjad toimetasid väsinud reinuvaderi Kunda jõe äärde ja jälgisid, mis loom teeb. Vajadusel oleksid pritsimehed rebase loomatohtri manu viinud. Seda varianti siiski vaja ei läinud, sest loomal kulus toibumiseks paar minutit. “Hüppas jõkke ja ujus ära,” kirjeldas Penjam loo lõppu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles