Pärast ema hukkumist aitas vanem tütar noorema õe autost välja

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaja noore naise hukkumispaigal.
Leinaja noore naise hukkumispaigal. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Laupäeva õhtul Haljala-Võsu maanteel Sagadi teeristis traagiliselt lõppenud liiklusõnnetuses jõudis sõiduautos tagaistmel istunud 9aastane tüdruk roolis olnud emalt vahetult enne avariid küsida, et kuhu ta sõidab. Vastust enam ei tulnud. Hetk hiljem sööstis sõiduauto vasakule poole teelt välja.

Virumaa Teataja andmetel käis liiklusõnnetuses hukkunud 36aastane Janika koos oma laste, õe, õemehe ja nende täiskasvanud lastega Võsul ema juures saunas. Janika mees oli tööl Norras.

Et Janika nägi pimedas väga halvasti, siis autoga sõites pooldas ta, et õde teda julgestab. Õde sõitiski oma perega Janika ees.

Kohas, kus sõidauto Nissan teelt välja sööstis, eelnes väike paremkurv. Raske on öelda, kas sohver seda pimedas ei näinud. Küll aga on teada, et Janika vanem tütar, ilmselt nähes ema vastassuunavööndisse kalduvat, küsis, et emme, kuhu sa sõidad. Paraku vastust enam ei tulnud.

Pärast avariid aitas tüdruk 3aastase õe autost välja ja tahtis ka ema sõidukist välja aidata, kuid ei saanud ust lahti. Seejärel helistas tüdruk ees sõitnud tädile ja teatas juhtunust.

Tädi koos mehe ja lastega pöördusid tagasi ja üritasid elutut Janikat elustada. See kahjuks ei õnnestunud. Samuti ei suutnud Loksalt kohale kihutanud kiirabi meedikud enam inimest päästa.

Politsei pressiteate järgi põhjustas traagiliselt lõppenud liiklusõnnetuse ilmselt terviserike.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles