Minister kinkis maakonna kaunite kodude omanikele mastivimpli

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunite kodude omanike tunnustamisele oli kohale tulnud ka siseminister Hanno Pevkur (vasakul). Ettevõtja Oleg Grossil oli põhjust tunnustus vastu võtta, sest OG Elektra tootmishoonet ümbritsev territoorium pälvis parima tööstusmaastiku tiitli.
Kaunite kodude omanike tunnustamisele oli kohale tulnud ka siseminister Hanno Pevkur (vasakul). Ettevõtja Oleg Grossil oli põhjust tunnustus vastu võtta, sest OG Elektra tootmishoonet ümbritsev territoorium pälvis parima tööstusmaastiku tiitli. Foto: Marianne Loorents

Reedel tunnustati Rakvere linnuses maakonnas kauni kodu tiitliga pärjatud Lääne-Viru koduomanikke, keda tänas ka siseminister Hanno Pevkur, ulatades neile tänukirja ja mastivimpli.

Et silmapaistvaid ja heakorrastatud kodusid väärtustada, tunnustab konkursi “Eesti kaunis kodu” raames kaunimaid kodusid sellest aastast ka siseminister. Siseministri kingitud sinimustvalge vimpel lehvib edaspidi 18 perekonna koduõuel ja ühe asutuse kinnistul.

“Tänavusi Lääne-Virumaa kaunimaid kodusid iseloomustab pikaajaline töö koduaia kaunistamisel. Iga kauni kodu taga on hoolivad ja tegusad inimesed, kelle tänuväärne töö rikastab kogu ümbruskonna elukeskkonda,” ütles siseminister Hanno Pevkur kodukaunistamise konkursil “Eesti kaunis kodu” osalenutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles