Kiri: Kuukiir kutsub

, Ühingu esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast puhkust on Lääne-Viru Pensionäride Ühingus uks taas avatud. Soovime, et pensionäridel jätkuks elurõõmu ja tervist meie üritustel kaasalöömiseks. Meist endist oleneb, millisena oma elu maailmas kogeme.

Ärgem jäägem üksi koju norutama, Rakvere linna pensionäride klubi Kuukiir kutsub teid oma perre. Tunneme heameelt iga liikme üle. Klubiõhtutel pakuvad meelelahutust tuntud tantsuansamblid: Vallo ja Mare Väike-Maarjast, Viru-Nigula ansambel Ervin Lemberi juhendamisel koos meesansambliga, ansambel Törts ja teised. Samuti taidlejad lähemalt ja kaugemalt. Esimesel peoõhtul on meil külas ka kosmeetikafirma Oriflame kosmeetikatoodete soodusmüügiga.

Uue hooaja esimene peoõhtu saab teoks 19. oktoobril ikka endise vene gümnaasiumi aulas algusega kl 15. Registreerida ja pääsmeid saab alates 16. septembrist igal teisipäeval ja kolmapäeval kella 10–14 kuni 2. oktoobrini Rohuaia tn 6 (II korrus) ühingu toast. Tänavu on peoõhtud veel 23. novembril ja 14. detsembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles