Juntsud võistlesid kergejõustikus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukud sprintisid klassikaaslaste kaasaelamise saatel 60 meetri jooksus.
Tüdrukud sprintisid klassikaaslaste kaasaelamise saatel 60 meetri jooksus. Foto: Kristel Kitsing

Rakvere linnastaadionil käis eelmisel neljapäeval tihe sebimine. Maakonna gümnaasiumide ja keskkoolide algklasside õpilased võtsid mõõtu kergejõustikus.

Võistlusaladena olid kavas pendelteatejooks ning individuaalaladena 60 m, 400 m jooks, kaugushüpe ja pallivise. Eraldi arvestust peeti esimese kuni kolmanda klassi õpilaste ning neljanda kuni viienda klassi õpilaste seas. Osalesid üheksa kooli spordilapsed. Koolide arvestuses pälvis esikoha Rakvere reaalgümnaasium, teise koha väärilise saavutusega sai hakkama Vinni-Pajusti gümnaasium ning kolmandale kohale platseerus Rakvere gümnaasium. Pendelteatejooksu esimesed kolm kohta jagunesid samuti nimetatud õppeasutuste vahel samas järjekorras. Võidukasse reaalgümnaasiumi võistkonda kuulusid Elis Viilol, Karolina Põliste, Aleksandra Tiidemaa, Romi-Liis Järv, Paula Johanna Susi, Mariel Alavere, Emma-Stina Rohtla, Helen Holzmann, Eerik Aart, Kermo Aart, Romet Markus Adamson, Ilja Deljanski, Jesper Remsel, Erko Räiss, Oliver Pere ja Roman Litvinov.

Tabloo

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles