Loomakaitsja sõitis telemasti lähedal kähriku päästmiseks võssa

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana oli ise ka imestunud, et pääses vaid suure ehmatusega.
Tatjana oli ise ka imestunud, et pääses vaid suure ehmatusega. Foto: Marianne Loorents

Eile ennelõunal sõitis Tartust Rakvere poole teel olnud Tatjana endise Rakvere telemasti juures ootamatult sõiduteele jooksnud kähriku päästmiseks võsasse. “Ma olen nii õnnelik,” ütles õnnetusest vigastamata pääsenud Tatjana, kes kuulub loomakaitse seltsi. Kährikki pääses õnnelikult metsa.

Tatjana rääkis, et tal on juhiluba olnud alles kuu aega. Ootamatult teele jooksnud kährikust üritas noor naine mööda sõita, kuid ei arvestanud sõidukiirusega ja auto sööstis võssa. Tatjana sõnul helistas ta kohe päästeteenistusse ja politseisse ning teatas juhtunust. Naine teadis, et auto süttimisohu vältimiseks tuleb akuklemmid lahti võtta, kuid ise ta seda teha ei osanud. Ametivõimudele helistades ütles ta ka seda, et kannatanuid ei ole. Ametimehed olid kiiresti platsis. Päästjad võtsid akuklemmid lahti, korravalvurid fikseerisid olukorra. Tatjana oli üllatunud, et politseinikud ei pannud teda isegi puhuma ja näitasid pärast loo ärakuulamist inimlikku palet.

Tatjana sõnul päästis teda hullemast võsa, mis sõiduki hoo maha võttis. Autot selles polnud alguses nähagi ja üks sohver, silmates noort naist tee ääres seismas, pidas kinni ja päris, kas ta hääletab. Tatjanal tuli siis selgitada, et tema sõiduvahend on ajutiselt seal võsa taga metsas ja küüti ta ei vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles