Silberauto võttis Rakveres Citroëni oma tiiva alla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alates 22. septembrist esindab ASi Silberauto Eesti Rakvere esindus oma laia margivaliku kõrval ka Citroëni autosid ja hakkab tegelema nende hooldusega.

“Tegelikult oleme esimesele kahele Citroënile juba hoolduse teinud, uued Citroëni autod on meie salongis olemas ja logogi maja seinale paigutatud,” ütles ASi Silberauto Eesti ida regiooni juht Randel Lipp, kelle sõnul löödi Veho Eesti ASiga Citroënide müügiks käed, kuna nende salongis on veel ruumi ja ka töökojal võimsust. Läbirääkimised algasid kevadel pärast varem Citroëni esindanud Topauto lahkumist Rakverest. Leping sai allkirjad umbes kuu aega tagasi.

“Otsus hakata Citroëne müüma tuli suhteliselt kiiresti. Citroën on müüdav auto. Just nende tarbesõidukid on hea kvaliteedi ja hinna suhtega, mistõttu usume, et nende vastu on Rakveres küllaltki suur huvi. Kindlasti ostetakse ka sõiduautosid. Meil on Citroëni müügipind suurem, kui oli Topautos, mistõttu on kohapeal väljas ka suurem mudelite valik,” selgitas Randel Lipp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles