Mõedaku spordibaas otsib jälle rentnikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Mõedaku spordibaas areneb ja äsja valmis seal välijõusaal, soovib vald selle rendile anda. Spordibaasi juhataja Evi Torm pole uue ­rentniku vastu, kui kõik jätkuks samal kujul või veelgi paremini.
Kuigi Mõedaku spordibaas areneb ja äsja valmis seal välijõusaal, soovib vald selle rendile anda. Spordibaasi juhataja Evi Torm pole uue ­rentniku vastu, kui kõik jätkuks samal kujul või veelgi paremini. Foto: Marianne Loorents

Rägavere vald on juba mitu korda proovinud Mõedaku spordibaasile rentnikku leida, seni tulutult. Et asutuse ülalpidamine käib vallale üle jõu, kuulutati välja järjekordne rendikonkurss.

Volikogu esimees Arnu Lippasaar tõi spordibaasi kuluka ülalpidamise näiteks arvud: igakuised kulud on umbes 3500 eurot, tulud umbes 700 eurot.

Probleemiks ongi asjaolu, et vald peab spordibaasi ülal, aga selle hüvesid kasutab väike osa vallarahvast. “Me ei jõua kogu Eesti rahvast teenida,” sõnas Lippasaar, andes mõista, et spordibaasis tuleb töö ümber korraldada, kuna praeguse töökorraldusega ei olda rahul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles