Alustame ikkagi maksudest

, Rakvere linnavolikogu keskerakonna fraktsiooni esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tamm
Urmas Tamm Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Praegusel ajal on pea kogu eesti rahvas ärevil suure idanaabri agressiivse käitumise pärast Ukrainas ja meie idapiiril ning muretseb oma riigi kestlikkuse pärast. Paistis, et muud teemad enne riigikogu kevadisi valimisi pole üldse tähtsad.

Seda enam oli meeldiv lugeda Eesti Ekspressi (3. september), kus käsitleti Eesti riigi majanduslikku võimekust ehk riigi sisejulgeoleku üht osa. Kurb olekski, kui Obama visiidist tõusnud optimismilaine kõrval ei mõtleks meie arvamusliidrid enam muust kui tankidest ja paljuräägitud riigi reformimise vajadus vajuks enne riigikogu valimisi militaarsesse rahvuslikkusse. Ilmselt taoliste tähtsate teemade tõsiduse pärast oligi EE külalispeatoimetajaks kutsutud meie riigi paarikümneaastase arengu igas faasis kaasa teinud Olari Taal.

Viimasel arvamusfestivalil leidis veel korra kinnitust, et president Toomas Hendrik Ilvese peetud kõnest levinud mõte on muutunud lausa mantraks: “Mis toond on meid siia, see enam edasi ei vii.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles