Rakvere noored korvpallurid osalesid edukalt välisturniiril

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2001. aastal sündinud mängumehed võitlevad korvpalliplatsil.
2001. aastal sündinud mängumehed võitlevad korvpalliplatsil. Foto: Peak Blackeberg Basket's Junior

Kooli- ja korvpallihooaja alguse puhul osalesid Rakvere spordikooli korvpallieriala kolme vanuserühma poisid rahvusvahelisel turniiril Peak Blackeberg Basket's Junior Rootsis.

“Eesmärk oli saada rahvusvahelisi kogemusi Skandinaavia võistkondade vastu ning lisaks arendas pikk meeldejääv laevareis ka võistkonna kambavaimu. Turniiril osalesid meie 2001., 2002. ja 2003. aastal sündinud poiste võistkonnad,” rääkis treener Märt Raam. Juhendajatena olid kaasas veel lapsevanem Erkki Leek ja Rakvere spordikooli II liiga võistkonnas mängiv Artur Kusnerov.

2002. aastal sündinud noormeeste arvestuses oli 18 võistkonda jaotatud kuude alagruppi. Rakvere võistkond kuulus Blackebergi Ängby ja Vibyga ühte gruppi. Tarva järelkasv saavutas kindlad võidud 55:16 ja 62:18. Veerandfinaalis alistati Polisen Färsta 40:9 ja poolfinaalis Polisen Färsta Bla 36:14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles