Noorteprogramm ENTRUM jõudis Virumaale tagasi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteprogramm ENTRUM jõudis Virumaale tagasi
Noorteprogramm ENTRUM jõudis Virumaale tagasi Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Virumaa koolinoorte ettevõtlikkusideedele hakkab tuult tiibadesse  puhuma konkurss ENTRUM.

Eesti Energia neli aastat tagasi algatatud ja Ida-Virumaalt alustanud noorteprogramm ootab osalema ligi 400 Ida- ja Lääne-Virumaa noort vanuses 13–19 aastat.

“Just Virumaalt sai ettevõtlikkusideede konkurss tuule tiibadesse, nelja aastaga tegime Eestile ringi peale ning nüüd oleme tagasi, et innustada kohalikke noori teoks tegema oma esimesi ettevõtlikke ideid ja pakkuda neile selleks teadmisi ja tuge,” sõnas ENTRUMi tegevjuht Darja Saar.

Sel õppeaastal oodatakse osalema Ida-Virumaa ja ka Lääne-Virumaa noori.

ENTRUM on õppeaasta pikkune ja just teismeliste jaoks atraktiivseks kujundatud ideede konkurss. Sellest osa võttes saavad noored teoks teha oma ettevõtlikke ideid, lihvida oskusi ja arendada silmaringi ning luua oma ideede realiseerimiseks vajalik kontaktvõrgustik.

Ka sel aastal on programmi kaasatud tuntud Eesti ettevõtlikud inimesed, kes inspireerivad ja toetavad noori nende ideede elluviimisel.

Ettevõtlikkusideede konkursi prioriteetsete valdkondade seadmisel lähtuti nii piirkonna kui kogu Eesti majanduse prioriteetidest tervikuna.

Sel õppeaastal keskendub konkurss niisugustele vald­kondadele nagu info- ja kommunikatsioonitehnoloogia, inseneeria, põlevkivi ja energeetika.

ENTRUMi võimalusi tutvustatakse noortele pea eranditult kõikides Virumaa koolides ENTRUMi koolinädala raames alates 22. septembrist kuni 3. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles