Õuna tänava mänguväljak Tapal sai Savisaare abita piirdeaia

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Viktor Burkivski

Tallinna linnapea lubatud piirdeaia rajas Õuna tänava mänguväljakule siiski Tapa vallavalitsus. Mai keskel Lääne-Virumaal visiidil olnud Tallinna linnapea Edgar Savisaare poole pöördusid Tapa Õuna tänava piirkonna elanikud palvega aidata ehitada majadevahelisele mänguväljakule piirdeaed, mis tagaks turvalisema keskkonna ja piiritleks konkreetse territooriumi laste jaoks.

“Kui kohalikele juhtidele käib üle jõu laste mänguväljakule aed ümber ehitada või kui rahvamaja põranda parandamine ei ole kohaliku võimu prioriteediks, ja inimesed viimases hädas meie poole pöörduvad, siis ma näen, et ka siin peab Tallinn aitama,” ütles toona vastuseks Edgar Savisaar – see leidis kajastamist mitmes meediakanalis.

Tapa vallavalitsus püstitas mänguväljakule puidust piirde, mis telliti OÜlt Aiastiil. Kolm pinki ja sama palju prügikaste osteti Greos Tek OÜst. Mänguvahendite värvimiseks saadi värv ASilt Sadolin tasuta ning taimed mänguväljakule Tapa keskväljakult samuti tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles