Rakvere prügisaaga jõudis kohtus lõpule

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis värvi masinad Rakveres prügi vedama hakkavad, selgub riigihankega. Igal juhul ootavad ja loodavad rakverlased, et korraldatud ­jäätmevedu toob kaasa prügikonteinerite tühjendamise märkimisväärse odavnemise.
Mis värvi masinad Rakveres prügi vedama hakkavad, selgub riigihankega. Igal juhul ootavad ja loodavad rakverlased, et korraldatud ­jäätmevedu toob kaasa prügikonteinerite tühjendamise märkimisväärse odavnemise. Foto: Arvet Mägi

Rakverlastel on lootust, et nende toodetud prügi äravedamise eest tuleb lähiajal hakata senisest oluliselt vähem kukrut kergitama. Vähemalt Rakvere abilinnapea Rainer Miltop loodab nii.

Praegu maksab Rakveres prügikonteineri tühjendamine mitu korda rohkem kui Kundas või Tamsalus.

Kolmapäeval otsustas riigikohus jätta menetlemata Eesti Keskkonnateenuste apellatsiooni ning jõusse ringkonnakohtu lahendi ettevõtte ja MTÜ Lääne-Viru Jäätmekeskus hankevaidlusel, kus Eesti Keskkonnateenused vaidlesid selle üle, kas jäätmevedajal tekib kogumise käigus omand jäätmete üle. Kaudselt tähendab see, et kohalikud omavalitsused saavad jätkata jäätmehangete kaheks jagamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles