Politsei tuvastas viis roolijoodikut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Haabu

Eile kontrolliti Lääne-Virumaal viie tunni jooksul sõidukijuhtide kainust, mille käigus jäi politseile vahele neli purjus roolikeerajat ja üks jalgrattur.

Viie tunni jooksul pani politsei neljas erinevas kohas puhuma 719 juhti. Ühe juhi käitumine tõmbas Näpil politseinike tähelepanu. Nimelt keeras ta oma sõiduki viadukti peal ringi, et pääseda alkomeetrisse puhumast. Politsei pidas mehe kinni ja tuvastas tal alkoholijoobe määra, mille alusel alustati kriminaalmenetlust. Mehel oli juba varasemalt ära võetud joobes juhtimise eest juhtimisõigus. „Karistusaeg lõppes täpselt esmaspäeval, kuid mees oli juba alkoholi tarvitatuna hommikul Sondast Rakverre sõitnud. Tegemist vastutustundetu teoga ja läbi kumas kuritegelik soov panna tahtlikult ohtu nii iseennast kui ka kaasliiklejad,““ ütles Rakvere politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Margo Kukk.

Üks sõidukijuht peeti kinni Pahnimäel, sest ta sõidukiirus oli lubatust suurem. Kontrolli käigus selgus, et lisaks kiiruseületamisele tuvastati tal alkoholi piirimäära ületamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles