Tüdruk paneb saksa jalkafännid eesti keeles laulma

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1 aasta kavatseb Liisa Tulvik Tartus 
tänavamuusikuna leiba teenida.
1 aasta kavatseb Liisa Tulvik Tartus tänavamuusikuna leiba teenida. Foto: Mari Jürgenson

Iga inimene on omamoodi hull. Mõni on teistest lihtsalt veidi enam see heas mõttes hull. Piisavalt kreisi, et ühel hommikul kitarr selga võtta ja leida end õhtul Riiast, teadmata, kus möödub öö. Või võtta uus hommik vastu Münchenis mingis kõrtsis, kus terve hulk joobnud saksa jalkafänne eesti keeles pannkookidest laulda üürgavad.

Sellist pisut nihkes argipäevaga elu elab Kunda lähistelt pärit Liisa Tulvik. Nihkes on tema argipäev aga tavalisusega harjunud inimesele. Liisa jaoks on see igati okei, sest kui elatusallika kindlustab tänavamuusiku heitlik põli, ei ole miski võimatu.

“Praegu elan ma Tartus, see on hea koht, kust tuult tiibadesse saada,” kirjeldab Liisa Tartu meelestatust ja lisab, et salapärane Tartu vaim on ta läbi ja lõhki endaga haaranud. Ülikoolilinna viiski Virumaa neiu tee just alma mater, kus ta esmalt füüsikat, seejärel geograafiat tudeerima asus, kuid avastas end ikka ja jälle mõttelt, kas pelk põnevus on väärt punnimist, kui on teada, et tulevikus ta end nende erialadega ei seo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles