Tapa vene kooli väisasid külalised Lätist

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa vene gümnaasium
Tapa vene gümnaasium Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Sel nädalal külastas Tapa vene gümnaasiumi 19-liikmeline delegatsioon Lätist, kuhu lisaks keskkooliõpetajatele kuulusid ka koolipsühholoogid Daugavpilsi koolipsühholoogide ühingust.

Sõprussidemed Daugavpilsi 6. keskkooli ning Tapa vene kooli vahel said alguse viis aastat tagasi tänu kunagisele Tapa vene gümnaasiumi füüsikaõpetajale Ljudmila Voitovale, kes nüüd elab ja töötab Lätimaal ja on nimetatud koolis direktori asetäitja.

Läti külalised olid seekord huvitatud koolipsühholoogi tööst ja rollist, õpiraskustega laste õpetamisest, huvihariduse ning karjääriõppe korraldamisest Eestis.

Eestisse jõuti neljapäeval, mil tutvuti Lasnamäe kooliga ja Tallinnaga. Reedel vahetati kogemusi sõpruskooliga Tapalt. Kooli tutvustasid ja selgitusi koolikorraldusest jagasid õppealajuhataja Maija Rebane, koolipsühholoog Jelena Samsonova ja klassiõpetaja Valentina Pavljuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles