Avalikustati Priit Pärna kolmanda animafilmifestivali programm 

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Animafilmifestival kutsuti ellu rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti animafilmirežissööri Priit Pärna auks.
Animafilmifestival kutsuti ellu rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti animafilmirežissööri Priit Pärna auks. Foto: Toomas Huik/Postimees

13. oktoobrist 2. novembrini kestva Priit Pärna animafilmifestivali programm koosneb maailmatasemel animatsioonidest ja jõuab animasõpradeni nii rongirööbastel, maanteel kui ka merel. Lisaks toimub rahvusvaheline animatsioonikonkurss tudengitele ning laienenud on ka koolituste osasaajate ring.

“Tänavusel PPAFFil on kavas seitse erinevat programmi ja üle 50 animatsiooni. Maadest on peafookuses Lõuna-Korea ning autoritest nii maailmas tuntud Tšehhi animaator Michaela Pavlatova kui ka unustamatu Avo Paistik Eestist,” tutvustas PPAFFi peakorraldaja Indrek Jurtšenko tänavust festivali.

Lisaks näeb PPAFFil Horvaatia animaatorite töid ja ka Eesti animaatoritelt mitmeid programme, nagu "Ahjusoe Eesti animatsioon" ja "Priit Pärn ja sõbrad". Lapsed leiavad programmist üle tosina loo Miriamist ja porgandist. Tutvu programmiga siin: http://ppaff.eu/programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles