Aegunud sõiduplaan jättis Viitna pensionäri arstiabita

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harva ühissõidukeid kasutava Viitna proua ehmatus oli suur, kui peatuses posti külge kinnitatud sõiduplaanis ette nähtud kellaajal jäi buss tulemata ning Tallinna arsti juurde kirja pandud vastuvõtuaeg aina lähenes.

“Kui nad bussi sõidust maha võtavad, vahetagu siis ka sõiduplaan ära. Seda peab ju kohe tegema, mitte nädala pärast. Mul oli vaja arsti juurde sõita, mitte looma­aeda või poodi, kuhu saab iga kell uuesti minna,” pahandas Viitna elanik Milvi.

“Seaduse järgi sellist kohustust kellelegi pandud ei ole, et bussipeatuses sõiduplaanid üleval peavad olema. Seni oleme koostöös kohalike omavalitsustega neid sõiduplaane bussijaamadesse paigaldanud. Nüüd on toimunud edasiminek ning uuest aastast vastutab sõiduplaanide eest veoteenuse osutaja,” rääkis Lääne-Viru maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna ühistranspordi vanemspetsialist Martin Keskküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles