Päästjad ootavad koduohutusteemalisi videoid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Päästeamet korraldab videokonkursi „Tuleohutus puust ja punaseks!“, kuhu oodatakse videoid, mis näitavad, kuidas tagada kodust tuleohutust ning motiveerivad inimesi selle eest hoolt kandma.

Videoklippide esitamise viimane tähtaeg on 3. november. Töid saab esitada aadressil http://bit.ly/1rg4Gzd kuni 3. novembrini. Osalema on oodatud kõik huvilised alates 14. eluaastast.

Videokonkursi  eesmärk on suunata inimesi loominguliste lahenduste kaudu tuleohutuse teemal kaasa mõtlema. Seekordne loomingukonkurss keskendub taas just kodusele tuleohutusele, et inimesed pööraksid rohkem tähelepanu end ümbritsevale keskkonnale ja selle ohutuks muutmisele.

Parimate videote autoreid premeeritakse peegelkaamera, tahvelarvuti või nutitelefoniga. Lisaks peaauhindadele panevad eripreemiad välja politsei- ja piirivalveamet, haridus- ja teadusministeerium, Ahhaa, Tallinna loomaaed, Jalo, teletorn, Energia avastuskeskus, Photopoint ja Viimsi kino. Väärt auhinnaga tunnustatakse ka publiku lemmikut.

Kõige tabavamaid videoklippe kasutatakse edaspidi tuleohutusalases ennetustöös Facebookis, veebilehekülgedel või väliüritustel.

Võistlustööd on oodatud neljas erinevas kategoorias. Täpsemat infot leiab aadressil: http://www.paasteamet.ee/et/kodanikule/loomingukonkurss.html  või päästeameti Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles