Nurgad ja diagonaalid on täidetud – bingo

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere võrkpalliklubi sinises.
Rakvere võrkpalliklubi sinises. Foto: Rein Murakas

Aasta lõpul kaheaastaseks saav Rakvere võrkpalliklubi tüürib muutuste lainel. Klubi toimekas meeskond pingutab selle nimel, et ponnistused päädiks medaliga ning Rakvere saavutaks taas võrkpallipealinna tiitli.

Kohe, kohe on võistlusperiood algamas ja uuenenud Rakvere võrkpalliklubi meeskond on seni näidanud end igati heas valguses.

“Rakveresse võrkpalliklubi loomise idee oli viimasel viiel aastal õhus. Vähemalt teatud tegelaste peas, kes soovisid tuua muutusi kohalikku võrkpalliellu. Schenkeri liiga võistkonna mõttes oli Rakvere võrkpall madalseisus. Aastatel 1995–1997 oli Rakvere Eesti meister ning Rahu hall rahvast puupüsti täis. Me tahame tuua rahva saali tagasi,” rääkis võrkpalliklubi president Raigo Pärs, kes põhitööna on viimased 13 aastat pidanud hoopis kohtutäituri ametit. “Tahame, et ­Schenkeri liigas hästi läheks, väga oluline on, et pealekasvu tuleks. Võtame kahel käel vastu ideed, kuidas noori võrkpalli juurde tuua,” lisas Pärs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles