Rakvere politseijaoskonnal on uus juht

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere politseijaoskond.
Rakvere politseijaoskond. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tänasest läks Ida prefektuur üle büroopõhiselt struktuurilt üle büroode ja jaoskondade põhisele struktuurile. Muudatuste käigus sai politseijaoskond uue juhi.

Uue struktuuri järgi on jaoskonnad büroodega võrdsel tasemel ja jäävad otsealluvusse prefektile. Suvel kuulutati välja konkurss leidmaks jaoskonnale uus juht.

Ida prefekt Vallo Koppel ütles, et jaoskonnajuhi konkursi võitis Indrek Link eeskätt oma varasema töökogemuse tõttu. Link on töötanud Põhja prefektuuri teeninduspiirkonnas erinevatel ametikohtadel, sealhulgas ka politseijaoskonna juhina.

„Kuna tema varasem kogemus pärineb teisest regioonist, rikastab see kindlasti Ida prefektuuri meeskonda. Lisaks on Indrekul tugev analüütilise mõtlemise võime, mis on uue töökorralduse käivitamise juures väga oluline. Olen veendunud, et Indrekul on tugev tahe Lääne-Virumaa turvalisuse küsimustes eestvedajaks olla ja oma meeskonnaga politseiteenus uuele tasemele viia," lausus Koppel.

Indrek Link ise näeb maakonnapõhise politseitöö juurutamises uut väljakutset, kus saab rakendada oma varasemaid ja samas hankida uusi juhtimiskogemusi.

Endine jaoskonna juht Joel Alla võtab enda peale ennetus- ja menetlustalituse juhtimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles