Kust saavad raha noorsportlased?

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merili Sirvel.
Merili Sirvel. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Tublisid hakkajaid koolinoori, kes jaksavad ja tahavad õpingute kõrvalt tööl käia ja taskuraha teenida, leidub. Kui lisaks tarkuse taga nõudmisele on soov ka trennis ja võistlustel rassida, vaba aega raha teenimiseks naljalt ei jagu.

Enamasti toetavad oma lapsi taskurahaga vanemad ja vanavanemad. Tihti jõuavad aktiivsemad noored tööl käia koolivahe­aegadel. Pühendunud treenijatel ja lootustandvatel noorsportlastel on kulutused suured, sest korraliku spordivarustuse hankimiseks tuleb välja käia üüratuid summasid. Kas ja kuidas tõsised spordinoored lisaraha teenivad?

Ohtrate tiitlitega pärjatud tubli rattaneiu, Kadrina gümnaasiumi õpilane Merili Sirvel ise raha teenida ei jõua, sest võistluskalender on tihe, ja nii palju kui vaba aega üle jääb, kulub see enamasti kas treeninguteks või puhkuseks. Aga toetajatelt ja koolilt on ta veidike taskuraha ikka saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles