Oodatakse osalejaid kodanikuühiskonna foorumile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sillamäe Lastekaitse Ühing koostöös partneritega korraldab 28. novembril algusega kell 10 Jõhvis “Ida-Virumaa kodanikuühiskonna foorumi 2014”, et edendada venekeelse elanikkonna ja vene keelt suhtluskeelena kasutavate mittetulundusühenduste aktiivset osalemist kodanikuühiskonnas.

Foorumist võtavad osa kodanikeühenduste esindajad, noorteliidrid, kohalike omavalitsuste ja riigiasutuste esindajad, poliitikakujundajad, ettevõtete, võrgustike ja institutsioonide esindajad, kodanikuühiskonna arendamise ja kultuuridevahelise suhtlemise eksperdid ning olulised ühiskonnategelased üle Ida-Virumaa.

Alates 15. septembrist on avatud registreerimine foorumile, selle käigus peetavale vabaühenduste laadale ja noorte kohtumisele. Aktiivset osavõttu oodatakse endiselt ka foorumi ettevalmistamiseks korraldatavatest praktilistest seminaridest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles