Tiina Mälberg ei maga tagasiteel kunagi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
73 protsenti eestlastest kulutab oma vaba aega internetis surfamiseks. Foto on illustratiivne.
73 protsenti eestlastest kulutab oma vaba aega internetis surfamiseks. Foto on illustratiivne. Foto: Teele Üprus

Kell tiksub neljateistkümnenda tunni neljakümnendat minutit, kui näitleja Tiina Mälberg asub Rakvere teatrikohvikus magustoidu kallale.

See on viimane tugevam kosutus, sest ees ootab pikk sõit Põlvasse – ikka selleks, et seal järjekordne Rakvere teatri külalisetendus anda. Enne väljasõitu on ta jõudnud ära toimetada kõik oma päevategemised, samas häälestunud ka õhtuseks etenduseks. “Ma ei lähe enne etendust närvi, küll aga tuleb selleks valmis olla. Mul on välja kujunenud harjutused, millega juba hommikust saadik tegelen,” kirjeldab Tiina Mälberg töösse sisenemise protsessi. “Mina ei armasta viimasel hetkel kohale minna ja lavale hüpata,” lisab ta.

Kui kella kolmest puudub vaid mõni minut, seame sammud hõbehalli teatribussi. Seal on igaühel oma meelisistekoht enam-vähem välja kujunenud. Kui võiks arvata, et väljasõidud on vaid lust ja pillerkaar, siis tegelikult istub igaüks omaette, üksteisest võimalikult kaugel. “Malevlaste kombel me kitarri ei mängi ja pulli ei tee,” sõnab näitleja. Seetõttu käiakse väljasõitudel ka suure, peaaegu 50kohalise bussiga, et igaühele jääks privaatset ruumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles