Olümpiavõitjast sprinter Justin Gatlin jõudis Rakverre

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Gatlin Rakvere staadionil.
Justin Gatlin Rakvere staadionil. Foto: Arvet Mägi

Teispäeval, 3. augustil peetava kergejõustiku Kuldliiga finaalvõistluse üks nimekaimaid osavõtjaid ameeriklasest olümpiavõitja Justin Gatlin saabus täna pärastlõunal võistluste toimumispaika Rakverre.


Bigbank Kuldliiga finaaletapp on kuulsale USA sprinterile esimene võistlus pärast dopinguga patustamisele järgnenud nelja aasta pikkust võistluskeeldu.

Laupäeva õhtul Virumaa Teatajale antud usutluses märkis Gatlini, et esmased muljed Eestist ja võistluspaigast on positiivsed.

Sportlase sõnul möödus reis hästi ja pärast väikest uinakut tegi ta Rakvere staadionil kerge treeningu.


Ootused võistluse suhtes on Justin Gatlinil suured. Kindlasti soovib ta ületada Rakvere staadioni senise rekordi ja pakkuda pealtvaatajatele suurepärast vaatemängu.


Gatlin, kes viimati oli võistlustules 2006. aastal, on enda sõnutsi viimase nelja aasta jooksul raskusi trotsides tõsiselt treeninud, tegelenud vahepeal ka ameerika jalgpalliga ja tunneb end olevat heas vormis.


"Arvan, et suudan joosta samal tasemel, kui oma viimasel võistlusel," lausus Gatlin, lootes Rakveres joosta välja aja, mis jääks alla 10 sekundi.

"Mul on olnud väga palju toetajaid ja tunnen, et sprint on minu ala," kommenteeris Gatlin oma naasemist võistlusareenile.


Pühapäeval, 1. augustil plaanib Justin Gatlin - 2004. aasta olümpiavõitja ja 2005. aasta maailmameister 100m jooksus - teha Rakvere staadionil tugevama treeningu, esmaspäeval saabub Eestisse ka tema treener ning ta annab Tallinnas pressikonverentsi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles