Tõmmud mehed tülitasid Rakvere kesklinnas möödujaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõmmud mehed tülitasid Rakvere kesklinnas möödujaid
Tõmmud mehed tülitasid Rakvere kesklinnas möödujaid Foto: Marianne Loorents

Eile lõuna paiku tülitasid Rakvere südalinnas möödakäijaid tõmmu nahavärviga mehed, kes pakkusid müügiks kööginuge ja panne. Asja vastu tundis huvi ka politsei, kellele oli teatatud, et keskväljakul käiakse inimestele agressiivselt peale, et nood kaupa ostaksid.

Kui politseipatrull kohale jõudis, oli osa Poolast pärit seltskonnast end turunurka lõunale seadnud, kolm meest sõitis aga parasjagu tumeda Poola numbrimärgiga Fordiga minema. Mõne aja pärast tuldi siiski tagasi ja oldi sunnitud politseiga suhtlema. Umbkeelseid mänginud mehed tegid näo, et ei saa millestki aru ja lasksid politseil lahkelt oma dokumente kontrollida. “Turisto transitico, no problemo,” teatas üks neist naerusuiselt ja andis mõista, et nende tee viib Tallinnasse.

Samas võis nende puuinglisekeelsest jutuvadast aru saada, et laupäeval on nad Rakvere turule kauplema tulemas ning ka müügilaua hind on välja uuritud. Patrullpolitseinik Tõnu Kohver ütles, et ega politseil niisuguste tüüpidega polegi midagi peale hakata. “Saame neid ainult võimalikult palju kimbutada, et neil kaoks tahtmine siia äritsema tulla,” lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles