Ütle lihtsalt aitäh

, keskkonna­spetsialist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Belle stuudios jäi pilk peatuma ühe ajakirja peatoimetaja mõtisklusel. Lugu oli huvitav juba seepärast, et tema mõtted ühtisid minu omadega ja olid sealjuures ka hästi kirja pandud.

Lühidalt öeldes, jutt oli inimestevahelisest suhtlusest ja teise indiviidi väärtustamisest. Teema on tuttav, sest hobitegevuse juhi korraldust täites tuli kirjutada artikkel tunnustusest konsultandi töös. Töö sai küll tehtud, aga midagi jäi siiski hinge kripeldama.

Mõtlen, kuidas olen mina ise tänanud oma koostööpartnereid või olen ka tüüpiline tagasihoidlik eestlane, kes võtab head enesestmõistetavana ning on kitsi tunnustuse ja hea sõnaga. Sõbralik pilk ja hea sõna tuttavale, naabrile, koostööpartnerile ja lapsele ei võrdu kullakangi äraandmisega. Selleks on vaja lihtsalt tahet ja natukene haritust – väljakujunenud väärtushinnanguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles