Isa Rakkes võimule upitanud rahvaasemik jäi süüdi

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke vallavolikogu liikme Edgar Bloki hinnangul on korruptsioonivastane seadus ­selline, et käe tõstmisega või muud moodi hääletades rikuvad seda paljud valitavatel kohtadel olevad isikud.
Rakke vallavolikogu liikme Edgar Bloki hinnangul on korruptsioonivastane seadus ­selline, et käe tõstmisega või muud moodi hääletades rikuvad seda paljud valitavatel kohtadel olevad isikud. Foto: Marianne Loorents

Riigikohus ei võtnud menetlusse Rakke vallavolikogu liikme Edgar Bloki kaebust Viru maakohtu otsuse peale, mille järgi jõustus rahvaasemiku väärteos süüdi mõistev kohtuotsus.

Viru maakohus omakorda jättis jõusse politsei- ja piirivalveameti väärteo kohta tehtud otsuse, mille järgi mõisteti Edgar Blok süüdi korruptsioonivastase seaduse rikkumises ja karistati teda 300 euro suuruse trahviga.

Keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo ida talitus tuvastas Edgar Bloki puhul kolm seadusrikkumise episoodi. Ta osales eelmise aasta 28. novembril Rakke vallavolikogu istungil vallavanema valimistel, hääletades oma isa Andrus Bloki poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles