Sillamäel päästeti korterelamu tulekahjust inimene

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto.
Päästeauto. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Täna öösel puhkes tulekahju Sillamäe linnas Viru puiesteel asuvas elumajas, põlevast korterist päästeti inimene.

Kell 00.27 teatati häirekeskusele, et Ida-Virumaal Sillamäe linnas Viru puiesteel asuvast viiekordsest kivist kortermaja viienda korruse korterist tuleb suitsu.

Teataja sõnul inimene võib sees olla. Sündmuskohale sõitsid päästemeeskonnad Sillamäe ja Narva-Jõesuu päästekomandodest ning Narva operatiivkorrapidaja ja kiirabi.

Nelja minutiga esimesena sündmuskohale saabunud Sillamäe komando päästemeeskond sisenes koheselt suitsu täis korterisse ja tõi välja keskealise meesterahva ning ands ta tervisekontrolliks ja esmaabi andmiseks üle meedikutele. Kannatanu toimetati kiirabiautoga haiglasse.

Kohapeal selgus, et ühetoalise korteri köögis põlesid treipink ja aknalaud. Päästjad kustutasid tulekahju ja tuulutasid ruumid kella 00.55-ks.

Päästetööde juhi sõnul oli korteris olemas suitsuandur, kuid valesti paigaldatud ning päästjate saabudes andur ei töötanud.

Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Päästeamet juhib tähelepanu, et igas kodus peab olema õigesti paigaldatud ja hooldatud töökorras suitsuandur, mis tulekahjust varakult märku annab. Kui keerad kella, siis kontrolli, kas sinu suitsuandur on töökorras ja aita ka lähedastel seda teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles