Rakvere gümnaasiumi õpilasesinduse pöördumine

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Gümnaasium - Alar Kotli projekteeritud kaunis koolimaja.
Rakvere Gümnaasium - Alar Kotli projekteeritud kaunis koolimaja. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Rakvere gümnaasiumi õpilasesindus avaldab sügavat kaastunnet traagiliselt hukkunud Viljandi õpetaja Ene Sarapi perele, lähedastele ja kogu Paalalinna kooliperele.

Eesti vabariigi president Toomas Hendrik Ilves: "Juhtunu ei ole ühe kooli ega ühe linna tragöödia. See on terve Eesti tragöödia. See on meie kõigi lein ja meie kõigi šokk. Ükski konflikt ühiskonnas, kogukonnas, perekonnas ei tohiks lõppeda sellise vägivallaga. Palun siiralt kõiki kaasmaalasi – märkame õigel ajal ja tegutseme õigel ajal. Ärme vaata mööda olukordadest, kus maad on võtnud arusaamatus, viha, kibestumus, füüsiline või vaimne vägivald, kurbus. Räägime üksteisega, toetame üksteist, aitame üksteist. Kallistagem täna koolist tulnud last eriti pikalt."

Tuletame meelde, et kui Sina vajad abi ja toetust oma probleemidega toime tulemiseks, on õpilasesindus koolis esimene koht, kuhu pöörduda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles