Kleidi müügitulu viib vähihaige Tallinna ravile

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heatujulised heategijad Riina Suviste (vasakult), klienditeenindaja ­Anneli Raiend ja Aive Saaver haarasid stangedelt kleidid, mis ootavad uut omanikku, kelle ost on tubliks abiks hädasolijaile.
Heatujulised heategijad Riina Suviste (vasakult), klienditeenindaja ­Anneli Raiend ja Aive Saaver haarasid stangedelt kleidid, mis ootavad uut omanikku, kelle ost on tubliks abiks hädasolijaile. Foto: Marianne Loorents

Neli korda kuus Tallinna kiiritusravile sõitmine lööb ilma rahalise toetuseta vähihaige patsiendi rahakotti suure augu. Tänu heategevusliku poe müügitulule kulgeb vähipatsiendi ravile pääsemine sootuks muretumalt.

See on vaid üks näide abivajajast, keda MTÜ Lootuskiir oma misjonipoe ja heategevuspoe tulust abistab: Rakveres Laada tänaval tegutsev misjonipood toetab Lääne-Virumaa vähihaigete ühendust ja Tallinna tänava heategevuspood Virumaa Pimedate Ühingut.

MTÜ Lootuskiir vabatahtlik Aive Saaver märkis, et nii lihtne on ju öelda – riik ei aita. “Kui me ise ei aita, siis ei saa eeldada, et ka riik aitaks,” leidis vabatahtlik. “Kui tutvusringkonnas keegi sureb, sest ta ei ole rahapuudusel jõudnud ravile, hakkadki mõtlema, mida me saaksime ära teha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles