Mudilased tegid jalgpallimänguga tutvust

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. ja 2. klassi ülienergilised lapsed olid juhendajatele ohjamiseks paras pähkel, kuid nende mänguind oli suur.
1. ja 2. klassi ülienergilised lapsed olid juhendajatele ohjamiseks paras pähkel, kuid nende mänguind oli suur. Foto: Meelis Meilbaum

Eile jõudis Eesti Jalgpalliliidu käivitatud suuremahuline spordiprojekt “Jalgpall kooli!” Rakveresse ja era­gümnaasiumi algklassid said spetsialistide juhendamisel vutiga lähemat tutvust teha.

Jalgpalliliidu noorteprojektide juht Teet Allas koos abilistega püüdis esialgu ligi viiekümnest esimese ja teise klassi jütsist koosnevat kihavat sipelgapesa ohjata. Peab ütlema, et see tuli neil päris hästi välja. Hiljem tulid treeningule 3. ja 4. klassi poisid ja tüdrukud.

Kuigi laste seas tõsiseid jalgpallureid veel ei olnud, tulid kõik ülesannetega suurepäraselt toime. Soojenduseks lubati neil niisama mööda saali palle taga ajada, pärast lisandusid juba peenemad tehnilised nüansid. Kilkeid ja mängulusti jagus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles